Rijschool Zoetermeer

klik voor gratis proefles

Persoonlijke rijles in Zoetermeer

Rijlessen in Zoetermeer in de schakelauto van Go Buster Rijschool worden gegeven in een Dacia Duster. In lessen van 60 minuten (of blokuren) werken we naar jouw persoonlijke doel: het halen van je rijbewijs. Dat doen we door een rustige, coachende en persoonlijke manier van lesgeven. Bij onze gediplomeerde rijinstructeurs hoef je niet bang te zijn om een fout te maken, want dan leggen we het rustig nog een keertje aan je uit. Of nog een keer. Wat ons betreft is je rijopleiding dan ook maatwerk, en sluiten we aan op jouw leerbehoeftes. Na je gratis proefles maken we een inschatting welk pakket het beste bij jou past en gaan we echt van start met je rijlessen bij Go Buster Rijschool in Zoetermeer.

Gratis proefles bij Go Buster rijschool in Zoetermeer

Gratis proefles bij een rijschool in Zoetermeer? Autorijschool Go Buster doet het! Bij onze rijschool kun je in de schakelauto een proefles nemen, zonder dat je ergens aan vastzit. Een proefles met de Tesla is maar €25. Vervolgens kun je tegen een voordelig tarief doorgaan met onze all-inclusive pakketten. Zo weet je van tevoren goed waar je aan toe bent als je met je rijlessen begint. Bovendien krijg je bij ons ook nog eens een gratis herexamen als je helaas niet de eerste keer slaagt. Het enige dat je maar hoeft te betalen, zijn de rijlessen richting je herexamen en de autohuur. Dat is ook weer mooi meegenomen van Go Buster, rijschool in Zoetermeer.

Daarom kies je voor Go Buster Zoetermeer

5

Rustige instructeurs

5

Maatwerk

5

Iedereen krijgt een kans

5

Rijles in schakelauto of automaat

5

Goede rijopleiding

5

Vertrouwd

5

Alles-in-1-pakketten

5

Rijles in Tesla

5

Gratis herexamen

5

Flexibele openingstijden

Meer weten over onze rijschool in Zoetermeer?

Bij Go Buster rijschool vertellen we je er alles over! Neem nu contact op om een gratis proefles in onze schakelauto te boeken. Of ga voor een proefles in onze Tesla (automaat) voor maar €25!

070-2042270

Bel ons gerust

info@gobuster-rijschool.nl

Stuur ons een e-mail