Rijlessen Leidschendam

gratis proefles

Persoonlijke rijlessen Leidschendam

Rijlessen in Leidschendam in de schakelauto van Go Buster Rijschool worden gegeven in een Renault Clio of een Tesla model S. In lessen van 50 minuten (of in blokuren) werken we naar jouw doel: het halen van je rijbewijs. Dat doen we door een rustige, coachende en persoonlijke manier van lesgeven. Bij onze gediplomeerde rijinstructeurs hoef je niet bang te zijn om een fout te maken, want dan leggen we het gerust nog een keertje aan je uit. Of nog een keer. Wat ons betreft is je rijopleiding dan ook maatwerk, en sluiten we aan op jouw leerbehoeftes. Na je gratis proefles maken we een inschatting welk pakket het beste bij jou past en gaan we echt van start met je rijlessen bij Go Buster Rijschool in Leidschendam.

Bereid je voor op de toekomst met onze rijles in de automaat

Bereid je voor op de auto van de toekomst en start bij Go Buster Rijschool met rijlessen in de automaat. Onze automaat is bovendien wel heel bijzonder: wij nemen je mee in een Tesla model S! Een automaat kan heel handig zijn op het moment dat je een beperking hebt waardoor je niet (of niet zo makkelijk) kunt schakelen. Het kan ook een uitkomst zijn op het moment dat je het heel lastig vindt om alle handelingen in een schakelauto onder de knie te krijgen. Je kunt je daardoor beter op het verkeer focussen. Je zal ook een apart rijexamen afleggen speciaal voor de automaatauto. Rijles in een automaat kan je vaak ook een winst opleveren in het totaalaantal rijlessen dat je volgt bij Go Buster Rijschool in Leidschendam.

Opfriscursus rijlessen Leidschendam

Opfriscursus autorijden in Leidschendam bij Go Buster Rijschool houdt in dat wij je helpen om weer meer zelfvertrouwen in het verkeer te krijgen. Bijvoorbeeld op het moment dat je een ongeluk hebt gehad in je auto en sindsdien niet meer durft te rijden. Misschien hik je altijd vreselijk aan tegen het inparkeren en rijd je daarom maar rondjes om net dat veilige parkeerplekje te vinden. Of wellicht heb je moeite met het rijden over de snelweg en rijd je daardoor alleen nog maar in je directe woonomgeving. Kortom, er kunnen allerlei redenen zijn waarom je niet meer met plezier in de auto stapt. Wij helpen je weer achter het stuur te krijgen en controle te nemen bij Go Buster Rijschool in Leidschendam.